چگونه بیزینس خود را رشد دهیم :
بعضی مواقع در کسب و کار لحظاتی پیش میاد که مدیر گیر میافته و تصمیم گیریش فقط برای حل مشکلات همان روزه ، اما برای موفقیت واقعی باید آینده نگر بود . مدیران باید برای آینده برنامه داشته باشند . برای رشد باید برنامه ریزی کنند .
امروزه برای رشد مدیران بیزینس پلن رشد طراحی می کنند و این طرح شامل جدول زمانی برای دو سال آینده خواهد بود . در این برنامه باید اهداف مشخص باشند و استراتژی های رسیدن به این اهداف تعیین شده باشند.
.
.
بیزینس پلن رشد، طرحی است کلی که یک شرکت خود را در یک تا دو سال آینده خود را آنجا می بیند. برنامه رشد باید به گونه ای تنظیم شود که هر سه ماه یکبار کنترل شود. در پایان هر سه ماه، شرکت می تواند اهدافی را که در آن دوره به دست آورده و آن اهدافی را که از دست داده را بررسی کند. در این مرحله، مدیریت می تواند بیزینس پلن رشد را برای انعکاس وضعیت فعلی بازار بازبینی کند
برخی از دلایل مهم تدوین بیزینس پلن رشد:
یک بیزینس پلن رشد کلا برای هر کسب و کاری مفید است ، اما برای اکثر مشاغل، هدف اصلی نوشتن آن با تمرکز بر خواسته سرمایه گذاران خواهد بود . هر سرمایه گذاری یک طرح کلی از نحوه برنامه ریزی شرکت برای افزایش فروش در ماه های آینده می خواهد داشته باشد.
هر کسب و کاری باید براساس نیازهای خود برنامه رشد تنظیم کند و الگوی مشخصی که همه شرکت ها از آن پیروی کنند وجود ندارد ، ولی یک سوال مشترک در تمام بیزینس پلن های رشد وجود دارد و تمام بیزنس پلنها باید به آن پاسخ دهند : شرکت شما چگونه برنامه ریزی می کند که در هر سه ماهه درآمد کسب کند؟
عوامل بی شماری می توانند بر رشد کسب و کار شما تأثیر بگذارند. برخی از عناصر کلیدی عبارتند از :
چهار استراتژی اصلی رشد چیست؟
استراتژیهای رشد زیادی برای کسبوکارها وجود دارد، اما تنها چهار نوع اصلی وجود دارد. با این استراتژی های رشد، می توانید تعیین کنید که چگونه برند خود را بشناسانید.
آنچه در یک بیزینس پلن رشد باید گنجانده شود
بیزینس پلن رشد به طور خاص بر گسترش و چگونگی دستیابی به آن تمرکز دارد. ایجاد یک برنامه مفید میتواند زمان بر باشد . شما باید این عناصر را در برنامه رشد خود بگنجانید:
دیدگاهتان را بنویسید