تولید چسب کاشی


در کمتر ساختمانی امکان دارد از کاشی و سرامیک استفاده نشود ، امروزه چسب کاشی به همان اندازه  کاشی و سرامیک در ساختمان اهمیت پیدا کرده است . در گذشتۀ نچندان دور برای چسباندن کاشی و سرامیک از دوغاب سیمان و ملات استفاده میشد ، ولی امروزه به چندین دلیل از چسب کاشی استفاده می شود . برخی از این دلایل شامل : تمیز و یکدست درآمدن نتیجه کار، افزایش فضا ، سرعت کار و …. می باشد و این یعنی اینکه هرکجا ساختمان سازی باشد به چسب کاشی نیاز است . چنانچه فعالیت کافی برای شناخت بازار هدف و رقبا شود ، میتوان با اتخاذ استراتژی های مناسب از بازار چسب کاشی سود خوبی برد. در ادامه نکات مهم برای تاسیس کارخانه تولید چسب کاشی توضیح داده شده است .

تاریخچه

تاریخچه کامل چسب کاشی به پیدایش صنعت شیمیایی و توسعه فناوری‌های جدید مرتبط است. در سال ۱۸۵۴، چسب کاشی شامل لاتکس طبیعی برای نخستین بار توسط دکتر گوودییر سوبرین به ثبت رسید. پس از اینکه سوبرین به عنوان ماده‌ای پرکاربرد در تولید چسب کاشی شناخته شد، صنعت تولید چسب کاشی به شدت گسترش یافت. در دهه ۱۹۲۰، چسب کاشی ساخته شده با پلی‌وینیل استات اختراع شد و این چسب کاشی مقاومت بیشتری نسبت به چسب کاشی ساخته شده با لاتکس طبیعی داشت. از آن زمان به بعد، فناوری تولید چسب کاشی به طور پیوسته توسعه یافته و انواع مختلفی از چسب کاشی برای کاربردهای مختلف به بازار عرضه شده‌اند.

در سال ۱۹۳۰، شرکتی به نام Dunlop به تولید چسب کاشی و سرامیک پرداخت. این چسب، شامل پودر چسب و ماده مخلوط کننده بود که قابلیت تثبیت کاشی ها و سرامیک ها در محیط‌های مرطوب را داشت. با توجه به کارایی این چسب، استفاده از آن برای نصب کاشی و سرامیک در محیط‌های مرطوب، به شدت گسترش یافت.

از آن پس، تکنولوژی های تولید چسب کاشی و سرامیک، بهبود یافته و انواع مختلفی از چسب های کاشی و سرامیک با ویژگی ها و قابلیت های مختلفی تولید شده‌اند.

در کنار توسعه فناوری‌های جدید، کاربردهای چسب کاشی هم به طور پیوسته گسترش یافته‌اند. امروزه، چسب کاشی در زمینه‌های مختلفی از جمله ساختمان‌های ساختمانی، صنعت خودرو، الکترونیک، پوشاک و حتی پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد

تولید

تولید چسب کاشی کار پیچیده ای نیست . در حال حاضر دو نوع چسب کاشی خمیری و پودری برای ساختمان را در نظر بگیرید  . در فرمولاسیون چسب کاشی از مواد شیمیایی و معدنی مختلفی که باعث بهبود کیفیت چسبندگی و افزایش مقاومت نهایی گردد ، استفاده می شود . اکثر این مواد تولید داخل هستند و مابقی نیز به مقدار زیاد وارد میشوند . نکته مهم در مورد تولید چسب کاشی اینست که فرآیند و دستگاهها در کیفیت نهایی محصول اهمیت فراوانی دارند .

مواد اولیه چسب کاشی پودری :

  • سیمان
  • ماسه
  • پلی وینیل استات
  • HPMC

مواد اولیه چسب کاشی خمیری:

  • پودر سنگ (یا کربنات کلسیم)
  • رزین همو پلیمر آکریلیک
  • آنتی فوم
  • ماسه
  • آب
  • HPMC

خوبست بدانید چنانچه فرمول ساخت چسب کاشی را ندارید شرکتهایی که فرمولاسیون تضمینی با قیمت مناسب عرضه کنند، در ایران وجود دارند.

بازار هدف

برای معین کردن بازار هدف برای چسب کاشی، بهتر است به موارد زیر توجه کنید:

۱.  خصوصیات محصول را تعریف کنید: به عنوان یک فروشنده چسب کاشی، شما باید بدانید که محصولی که می خواهید عرضه کنید چه خصوصیاتی دارد؟ آیا چسب کاشی شما مقاومت در برابر آب، شستشو و حرارت  دارد؟ یا آیا چسب کاشی شما برای استفاده در فضاهای خارجی قابل استفاده است؟

۲. مشخص کنید چه کسانی به این نوع چسب کاشی نیاز دارند؟: برای معرفی چسب کاشی به مشتریان، باید بدانید که چه کسانی به این نوع چسب کاشی نیاز دارند؟ آیا مشتریان شما شرکت های ساختمانی، تولیدکنندگان کاشی، یا مصرف کنندگان خانگی هستند؟

۳. تحقیق بازار: برای معرفی به بازار هدف خود، شما باید بازار را بررسی کنید. بررسی بازار شامل مواردی مانند تعداد رقبا، تقاضا و عرضه، قیمت ها و نقاط قوت و ضعف رقبا می باشد. همچنین می توانید با سوال پرسیدن از مشتریان فعلی و خواستن نظر آنان در مورد نیازهایشان، تحقیقات خود را تکمیل کنید.

بازاریابی

بازاریابی چسب کاشی شامل تبلیغ محصول به مشتریان احتمالی و افزایش آگاهی از مزایا و ویژگی های آن است.

در ادامه چند گام  که می تواند برای بازاریابی موثر  انجام دهید معرفی میگردد :

  • مخاطبان هدف خود را مشخص کنید: نوع مشتریانی را که علاقه مند به استفاده از چسب کاشی هستند، شناسایی کنید. این می‌تواند شامل شرکت‌های ساختمانی، سازندگان، معماران و مصرف کننده نهایی باشد.
  • بر مزایای محصول تاکید کنید: به مزایای استفاده از چسب کاشی مانند استحکام، دوام، سهولت استفاده و تطبیق پذیری آن را اشاره کنید. و تاکید کنید که چگونه می تواند عملکرد و طول عمر نتیجه نهایی را بهبود بخشد.
  • نشان دادن اثربخشی محصول: عملکرد محصول در موقعیت های واقعی را نمایش دهید . این می تواند به اعتمادسازی با مشتریان احتمالی کمک کند.
  • از بازاریابی دیجیتال استفاده کنید: از پلتفرم های رسانه های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی و سایر کانال های بازاریابی دیجیتال برای دستیابی به مشتریان احتمالی استفاده کنید. از محتوای جذاب، تصاویر و ویدیوهای با کیفیت بالا برای نمایش محصول و برجسته کردن مزایای آن استفاده کنید.
  • با اینفلوئنسرهای صنعت ساختمان شریک شوید: برای تبلیغ محصول خود با اینفلوئنسرها در صنعت ساخت و ساز یا بازسازی خانه همکاری کنید. این می تواند به ایجاد آگاهی و اعتبار برند در بین مشتریان احتمالی کمک کند.
  • شرکت در نمایشگاه های تجاری: در نمایشگاه های تجاری یا رویدادهای صنعتی شرکت کنید تا محصول را به مشتریان نمایش دهید. این می تواند فرصتی برای آگاه شدن در مورد روندهای جدید و به روز ماندن در مورد آخرین تحولات در صنعت بشود.
لیست دستگاهها و تجهیزات و تاسیسات ضروری

تجهیزات ذخیره سازی مواد اولیه برای شستشو و خشک کردن مثل بونکر ها و مخازن

نوارهای نقاله برای انتقال به میکسرها و مراحل بعدی

برای تولید چسب پودری از میکسرهای ریبون افقی

برای تولید چسبهای خمیری از میکسر ریبون-بلندر عمودی

تجهیزات بسته بندی

تجهیزات توزین

مراحل اجرایی

  1. اولین قدم برای تصمیم گیری برای اجرای یک فعالیت اقتصادی تهیه طرح توجیهی است ، طرح توجیهی با هدف امکان سنجی از لحاظ توانایی فنی و برآوردهای مالی و اقتصادی انجام میشود .
  2.  برای اجرای طرح برای اینکه بالاترین سود آوری را داشته باشد مدل بیزینس انتخاب می شود. در مدل بیزینس راههای مختلف ارائه خدمت و محصول و کسب درآمد تعیین میگردد .
  3. در انتها قبل از اجرا، بیزینس پلن نوشته میشود . در این مرحله با جمع آوری اطلاعات در مورد رقبا ، رقابت ، وضعیت محصول در بازار ، مجموعه عوامل موثر بر کسب و کار ، اندازه بازار و ……. فرصتها و تهدیدات بررسی و با توجه به نقاط قوت و ضعف سازمان و اهداف آن مجموعه اقدامات لازم با زمان بندی های مشخص تعیین میگردد . این اقدامات در چارچوب استراتژی های تامین ، تولید/خدمات ، بازاریابی و فروش صورت میگیرد . در این مرحله شاخص های زمانی ، مالی و سایر سنجه ها برای نمایش مقدار پیشرفت تا رسیدن به اهداف، تعریف میگردد .بعلاوه برای هر پیش فرضی مقدار ریسک و جایگزین اقدام لازم نیز پیش بینی میگردد. تدوین بیزینس پلن

مراجع خرید دستگاهها ، ابزارآلات و مواد اولیه این صنعت

دستگاه چسب کاشی
فروش مواد اولیه چسب کاشی

سایر کسب و کار ها

تولید بتن اکسپوز

بتن پر مصرف ترین ماده صنعتی در دنیاست که به انواع مختلف در صنایع عمرانی بکار گرفته می شود .این محصول از اختلاط شن ،

ادامه

خدمات چاپ یووی

با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی چاپ یووی، بازار استفاده از این تکنولوژی برای چاپ هر روز بیشتر شده است  . مزایای کاربردی استفاده

ادامه