تولید ایزوگام


ایزوگام یک نوع پوشش ضد آب و ضد خوردگی است که از ترکیب قیر و پلیمرها و لایه های مختلفی مانند آلومینیوم، اتکتیک پروپیلن، پلی استر و تیشو ساخته میشود. ایزوگام در ایران از دهه ۵۰ شمسی تولید شده و الگوی آن از کشور ایتالیا به ایران رسیده است .

 

در منابع لاتین، ایزوگام معادل دقیقی ندارد و بیشتر با اصطلاحاتی مانند waterproof، waterproofing، bitumen membrane و غیره شناخته میشود . این اصطلاحات به معنی ضد آب، ضد آب کردن، غشای قیری هستند.

تولید ایزوگام در منابع لاتین به قرن ۱۹ میلادی باز میگردد که چارلز مکینتاش یک روپوش ضد آب را با استفاده از قیر اختراع کرد سپس در قرن ۲۰ میلادی، با پیشرفت صنایع شیمیایی و پتروشیمی، پلیمرهای مختلفی برای تقویت قیر و افزایش خواص آن به کار گرفته شدند.

ایزوگام، یک سیستم عایق حرارتی و آب بندی است که برای ساختمان‌ها مورد استفاده قرار میگیرد . ایزوگام به خوبی در جلوگیری از گرما و سرما و همچنین در جلوگیری از نفوذ آب به داخل ساختمان‌ها مفید است. این سیستم می‌تواند به عنوان یک روش کارآمد برای بهبود کارایی انرژی و مقاومت ساختمان در برابر عوامل جوی مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین، برخی از مزایای استفاده از ایزوگام شامل بهبود کارایی انرژی ساختمان، کاهش هزینه‌های حفظ و نگهداری، افزایش عمر مفید ساختمان، کاهش آسیب‌های ناشی از نفوذ آب و حفاظت در برابر رطوبت و کاهش صدا می‌باشد.

چهار محصول میتواند جایگزین ایزوگام مورد استفاده قرار گیرد :

  1. ساندویج پنل فلزی
  2. پوشش های پلی اورتان
  3. سقف و دیوارهای سبک با استفاده از موادی نظیر چوب ، سنگ فیبر، پلی استر ویا پلی استایرن
  4. مواد افزودنی عایق ساز

بازار

برای ایزوگام چندین بازار بعنوان بازار هدف میتوان در نظر گرفت .

این بازارها میتوانند شامل صنعت ساخت و ساز، ساخت و توسعه مسکونی و تجاری، عوامل بازسازی و همچنین صنعت فراورده‌های ساختمانی ‌باشد. ایزوگام عمدتاً برای استفاده در ساختمان‌های جدید و همچنین برای بهبود و تعمیر ساختمان‌های قدیمی و استفاده مجدد مناسب است.

صنعت ساخت و ساز به عنوان بازار اصلی ممکن است نیازهای بزرگی برای سیستم‌های عایق و ضدآب داشته باشد، اما مصرف‌کنندگان نهایی این سیستم‌ها می‌توانند صاحبان خانه‌ها، واحدهای تجاری، صنایع و هر نوع ساختمان دیگری باشند. در نتیجه، بازارهای هدف این سیستم می‌توانند وسیع و متنوع باشند.

با در نظر گرفتن مزایای کارآیی و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ایزوگام ممکن است برای ساختمان‌هایی که به دنبال کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی هستند، جذاب باشد و میتواند بعنوان بازار هدف مناسبی در نظر گرفته شود .

برای کسی که می خواهد ایزوگام تولید کند ، بررسی نیازهای بازار و تبیین استراتژی‌های مختلف برای نفوذ به بازارهای هدف از اهمیت بسزایی برخوردار است تا بتوانند به بهترین نحو به نیازهای مشتریان پاسخ دهند و با موفقیت در این صنعت عمل کنند.

روش تولید

ایزوگام میتواند فویل دار ، تک لایه یا دو لایه باشد . هرکدام از انواع ایزوگام با اهداف مختلفی تولید میشود . بطور مثال ایزوگام فویل دار دو لایه برای سقفها و تک لایه برای پایه ستونها مناسب است .

مراحل تولید بدین ترتیب است که پس از تهیه مواد بازیافتی پت ( بطری های پلاستیکی) و مواد تیشو و بررسی آن از لحاظ تمیزی ، آنهارا حلاجی میکنند . این لایه ها بطور جداگانه و حلاجی شده قابل تهیه از بازار نیز می باشند . 

لایه های گفته شده توسط دستگاه اتو به  هم چسبانیده میشوند .

لایه های چسبانیده شده با طول 20 الی 50 متر به بخش رزرو انتقال داده میشوند. هدف از این کار استفاده از خط تولید بطور مداوم می باشد .

سپس الیافهای تیشو و پلی استر از تشت شیره عبور داده میشوند . تشت شیره شامل قیر، پوشالها ( یا پودر تالک و پودر مس 600 ) و اتکتیک پروپیلن می باشد . درجه حرارت قیر در این مرحله بین 200 تا 220 درجه می باشد.

پس از مرحله قبل الیاف قیر اندود شده برای کنترل ضخامت از  درون نورد عبور داده میشود .

در تولید نوع فویل دار ، در این مرحله یک لایه فویل آلومینیوم بر روی عایق چسابانیده و برای خنک شدن از درون سه تشت آب گذرانیده میشوند . در انتها ایزوگام با ابعاد یک در ده متر بریده شده و از طریق نایلکس بسته بندی میگردد . برای تعیین نوع تاریخ مصرف و سایر مشخصات به آن لیبل های مرتبط می چسبانند . 

بازاریابی

قلب تپنده هر بنگاه اقتصادی ، داشتن برنامه بازاریابی و فروش می باشد . برای تهیه یک برنامه بازاریابی مفید و مشخص نیاز به اطلاعات کاملی از بازار هدف ، رقبا و رقیب و ….. میباشد . با این اطلاعات شما میتوانید استراتژی ها و تاکتیکهای حیاتی را مشخص کنید در برنامه بیزینس پلن نحوه تهیه اطلاعات ، اطلاعات مورد لزوم و …. قرار داده شده و شما با تکمیل آنها میتوانید فعالیتهای لازم برای هر بخش را تعیین کنید .

بعضی از استراتژی های مرسوم برای بازاریابی ایزوگام شامل موارد زیر میباشند:

  1. تبلیغات دیجیتال: استفاده از تبلیغات در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی برای ارتقا دادن شناخت مشتریان نسبت به محصولات شما.

  2. حضور در نمایشگاه‌ها و رویدادها: شرکت در نمایشگاه‌های صنعتی و رویدادهای مرتبط برای نمایش محصولات و برقراری ارتباط با مشتریان جدید.

  3. ارائه نمونه‌ها و آزمون رایگان: ارائه نمونه‌ها و فرصت‌های آزمون رایگان به مشتریان برای ایجاد اعتماد و افزایش فروش.

  4. ارتباط مستقیم با پیمانکاران و سازندگان: برقراری ارتباط مستقیم با پیمانکاران و سازندگان ساختمانی برای ارائه محصولات و خدمات شما برای پروژه‌های آینده.

  5. ارائه مشاوره فنی: ارائه خدمات مشاوره فنی به مشتریان برای بهبود فهم آنها از استفاده بهینه ایزوگام و مزایای آن.

لیست دستگاهها و تجهیزات و تاسیسات ضروری

از آنجا که برای یک کار تولیدی نیاز به اطلاعات مالی و اقتصادی لازم است و قیمت مواد اولیه ، دستگاهها ، زمین ، ساختمان و کارگر هر روز تغییر میابد و اطلاعات قبلی همیشه اطلاعات سوخته محسوب میشود  ، ما در اینجا نام دستگاهها و لیست مواد اولیه ضروری را نام برده ایم . ضمنا در بخش مراجع دستگاهها فروشنده های آنهارا ذکر کرده ایم. در برنامه بیزینس پلن شما میتوانید قیمت کالا ها را وارد کرده و بلافاصله شاخصهایی مانند نقطه سربسر ، نرخ بهره و سایر شاخص های ضروری را ملاحظه نمایید.

مواد اولیه شامل

قیر صنعتی 60/70

مواد پلیمری APP

پشم شیشه

پلی استر

پوشل

تالک

پلی اتیلن

فویل آلومینیوم

لیست دستگاهها:

دستگاه شاسی تیشو و پلی استر

اتوی تیشو و پلی استر

تشت شیره دوجداره

بالابر  فویل آسانسوری

تشت آب سه طبقه

تشت پودر و نایلون

خشک کن

رزرو زنجیری

دستگاههای بسته بندی

پمپ آب هود و تابلو برق

مراحل اجرایی

  1. اولین قدم برای تصمیم گیری برای اجرای یک فعالیت اقتصادی تهیه طرح توجیهی است ، طرح توجیهی با هدف امکان سنجی از لحاظ توانایی فنی و برآوردهای مالی و اقتصادی انجام میشود .
  2.  برای اجرای طرح برای اینکه بالاترین سود آوری را داشته باشد مدل بیزینس انتخاب می شود. در مدل بیزینس راههای مختلف ارائه خدمت و محصول و کسب درآمد تعیین میگردد .
  3. در انتها قبل از اجرا، بیزینس پلن نوشته میشود . در این مرحله با جمع آوری اطلاعات در مورد رقبا ، رقابت ، وضعیت محصول در بازار ، مجموعه عوامل موثر بر کسب و کار ، اندازه بازار و ……. فرصتها و تهدیدات بررسی و با توجه به نقاط قوت و ضعف سازمان و اهداف آن مجموعه اقدامات لازم با زمان بندی های مشخص تعیین میگردد . این اقدامات در چارچوب استراتژی های تامین ، تولید/خدمات ، بازاریابی و فروش صورت میگیرد . در این مرحله شاخص های زمانی ، مالی و سایر سنجه ها برای نمایش مقدار پیشرفت تا رسیدن به اهداف، تعریف میگردد .بعلاوه برای هر پیش فرضی مقدار ریسک و جایگزین اقدام لازم نیز پیش بینی میگردد. تدوین بیزینس پلن

مراجع خرید دستگاهها ، ابزارآلات و مواد اولیه این صنعت

فروشنده قیر 60/70
تولید کننده دستگهای خط تولید ایزوگام
تولید کننده پشم شیشه

سایر کسب و کار ها

تولید کلاه کاسکت

بررسی  تولید و بازار مصرف کلاه ایمنی موتور سیکلت (کاسکت) کلاه ایمنی موتور سیکلت یک پوشش محافظ است که موتورسواران برای محافظت از سر و

ادامه

تولید پفک نمکی

روش های مختلفی برای تولید پفک در دنیا وجود دارد که یکی از این روش ها ، روش اکستروژن میباشد . تاریخچه این روش به

ادامه